måndag 30 juni 2014

Las Vegas dag 2

Eftersom den dagen blev så upphackad, och vi kände att vi inte hunnit allt vi tänkt i Las Vegas, så bestämmer vi oss för att stanna en natt till. Först tänkte vi byta hotell, men det blev för dyrt så vi blev kvar på Circus Circus. Vi fick behålla rummet och det var ett stort plus. 

Så vad skulle vi hitta på den här bonusdagen? Pappan hade spanat in Las Vegas National Atomic Museum, så vi siktar på det. Men taxichaffisen vet inte vart det ligger någonstans, Flamingo road hjälper inte så mycket, den är rätt lång. I stället hoppar vi av vid Flamingo för att kolla in flamingosarna de har i sin park. Vi vill bada också, men då måste man antingen vara gäst på hotellet eller betala 25 dollar. Jag kör en liten rövare och säger att vi ska bo där men det är för tidigt att checka in. Barnen se svettiga och söta ut och vi får komma in och bada, hurra. De har vattenrutchkana, lyckan är total. Vi badar länge och lunchar även där, så lite har de fått betalat för att de släppte in oss. 



På hotellet får vi hjälp med rätt adress till Atomic museum, och tar en taxi dit. Vi testade de flesta transportmedel i den staden, men inget är riktigt bra. Vi promenerade massor, men det är varmt, och långt överallt. Hotellen syns på långt håll och ser nära ut, men hotellkomplexen är enorma och det tar tid att bara gå igenom och förbi. Vi körde bil, men hittade inte parkering. Hotellen har ofta gratis parkering, men det är stort och långt att gå ändå. Vi köpte busskort och det går en buss upp och ner längst the Strip, men den tar fruktansvärt lång tid. AC visserligen, men det var bara roligt första gången. Det enklaste är nog ändå att åka taxi, men det tar också tid. 


På eftermiddagen delade vi upp oss lite. Storasystern och jag promenerade lite längs Venedigs kanaler och åt italiensk glass på ett italienskt torg på Venetian. På kvällen kikade vi på Mirages vulkan igen och fontänshowen utanför Bellagio. Vi avslutade kvällen på Treasure Island där vi tittade på Circe du Solei och deras show Mystère. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar