tisdag 15 juli 2014

Redwood dag 2

Vi lämnade vår lilla stuga och körde vidare på Avenue of the giants. Det var en så fin väg. Och vi hittade fler roliga och mysiga ställen att stanna på längs vägen. Så vi fick verkligen se stora träd s vi blev nöjda till slut. Till och med Storasystern, som dag ett i skogen inte varit helt nöjd, då det vi sett inte hade sett ut som hon tänkt sig och sett på bilder. 

Vi körde genom träd också. Det hade vi ju sett på bilder så det ville vi göra. VI hittade två träd att köra igenom. De ligger inte i parken och de är privatägda. Det första trädet har en naturlig spricka, det andra är utsågat.




Det var Storasystern som såg alla sevärdheter den här dagen och beordrade stopp. Hon såg den här lilla kröken på en creek, och vi stannade och tog ett dopp. Det var helt ljuvligt. Nu hade solen tittat fram också och temperaturen hade klättrat upp till 25 grader igen. Vattnet var kristallklart och vi simmade tillsammans med fiskar som kom fram och nafsade om vi stod stilla. 


Chandelier tree är nog det mest kända drive-through-tree. Vi kom igenom, men det var tur att vi kunde fälla in backspeglarna, annars hade det inte gått. Vi tog två varv. Hade vi nu betalat 5 dollar för att få köra igenom så ville vi få valuta för pengarna. Dessutom klev ju jag ur för att fota första gången, och jag ville ju också åka igenom.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar